Marie-Joséplein
Onze delicatessen

De Traiteur by Vandycke is een exclusieve traiteurzaak voor de inwoners en liefhebbers van Oostende en omstreken. Van aperitief tot dessert, je vindt er alles wat je nodig hebt om een heerlijke avond te vullen.

Heb je geen zin om nog te koken na een daguitstap of een dagje shoppen? Dan kan je rekenen op De Traiteur. Hier vind je een uitgebreid assortiment vers bereide maaltijden voor na een daguitstap of dagje shoppen. Van vlees- vis en vegetarische gerechten tot lekkere pasta’s en meeneemsalades, kortom er is voor ieder wat wils. Alles begint met het aperitief en een lekker drankje. Ontdek ons ruim assortiment alcoholische en non-alcoholische dranken, hartige snacks, diverse tapenades, chips, toastjes en andere versnaperingen.

Ben je daarnaast nog op zoek naar een geschenk of wil je iemand verrassen met een leuk, origineel cadeau? Verras dan iemand met een goed gevulde cadeaumand of kies een lekker wijntje uit ons assortiment.

Bij De Traiteur by Vandycke vind je, net zoals in de slagerij, kwaliteitsvol eigen gekweekt rundsvlees voor elk culinair moment. Van entrecotes tot malse filet mignon, lamskroontje tot varkenshaasje, bij ons vind je het allemaal. Als kers op de taart hebben wij het Belgisch Witblauw rundsvlees. Het rundsvlees is volgens eeuwenoude tradities met liefde gekweekt in de familieboerderij.

Kom langs bij De Traiteur by Vandycke op het Marie-Joséplein en geniet van (h)eerlijk vers vlees en bereide maaltijden.