Graaf D'Ursellaan, Heist
Bereide schotels en servies

Trek je er binnenkort op uit of ben je op zoek naar een leuk geschenk voor een verjaardag, Valentijn, Pasen, Moederdag of Vaderdag, Kerst & Nieuw of een andere gelegenheid? Geen probleem! Kom langs bij De Traiteur by Vandycke in de Graaf d’Ursellaan 30 en laat je onderdompelen in ons uitgebreid assortiment. Van huisgemaakte confituren en granola tot geschenkmanden en keramiek servies. Spring gerust eens binnen en je vindt gegarandeerd iets wat bij jou past.

Bij De Traiteur vind je een diversiteit aan bereide gerechten en lekkernijen. Hapklare maaltijden die je enkel nog dient op te warmen, belegde broodjes, salades, granola, confituren en andere zoetigheden. Bovendien hebben we ook een uitgebreid assortiment alcoholvrije dranken, exclusieve gins en diverse bieren, die allemaal perfect te combineren zijn met onze tapenades, chips, toastjes en andere versnaperingen voor bij het aperitief. Kortom, alles om jouw vakantie, uitstapje of gewone dag goed in te zetten.

Ben je daarnaast nog op zoek naar een geschenk en wil je eens origineel uit de hoek komen? Ontdek ons assortiment en verras iemand met een goed gevulde cadeaumand vol zoete of hartige lekkernijen. Liever een glaasje om te klinken? Dan is onze Champagne cadeaumand een echte aanrader of kies een lekker wijntje uit ons assortiment.

Tot slot is De Traiteur ook een echt paradijs voor wie van keramiek houdt. Van potje en kommetje tot een volledig servies, ontdek de nieuwste Serax collectie in samenwerking met Pascal Naessens en Sergio Herman of ontdek de handgemaakte keramiek van een lokale handelaar. Kom langs bij De Traiteur by Vandycke in de Graaf d’Ursellaan en laat je overspoelen.

Tot dan.